No items found.
Bryllup

Søges god underholdning til brylluppet?

Sjov underholdning til brylluppet er noget af det, mange tænker på fra det øjeblik, det kommende bryllup er i kalenderen. For uanset om det er dig selv eller en af dine nærmeste, der skal giftes, er det jo et kendt faktum, at brylluppet er den største fest, hvilket selvfølgelig lægger et pres på alle forberedelserne.

Vil du holde en tale eller skrive en sang, skal resultatet være blandt de ypperste. Både i forhold til indholdet og detaljerne i fremførelsen. Og hvorfor ikke slippe for at skulle forberede denne underholdning til festen og måske være lidt nervøs for, om alt går helt efter planen?

I stedet for at finde på ideer til bryllupsunderholdningen selv kan du læne dig tilbage lige om lidt – i sikker forvisning om, at du har gjort alt, hvad du kan, for at sikre personlig underholdning til brylluppet. Herefter er det bare at slappe af og glæde dig til festen – eller tage fat på nogen af de andre bryllupsforberedelser, der ligger på dit bord.

For uanset om du er brud eller gom, forælder, bedsteforælder eller søskende, ja, så er der sikkert mange andre ting, du også skal have klaret før den store dag. Og har du tidligere leveret personlig underholdning til bryllupper eller andre fester, ved du sikkert, at netop denne post er en af de store, fordi du både skal planlægge detaljerne i selve indslaget og efterfølgende underholde til festen. Det kan være længe, du skal have nerverne uden på tøjet.

Særligt hvis der er tale om din egen store dag, er det jo et oplagt spørgsmål, om du ikke har fortjent at lave et effektivt hak på to-do-listen med det samme, så du ikke behøver at tænke på bryllupsunderholdning hele dagen. Dels fordi underholdningen er en af de store opgaver. Dels fordi over halvdelen af festen tit er gået, når du har leveret dit underholdende indslag, og du skulle jo gerne kunne nyde hele festen.

Underholdning til bryllup med trylleri og tankelæsning

Hvis du vil være sikker på sjov underholdning til brylluppet, der får alle generationer til at grine og aktivere de små grå på en gang, er mit trylle- og tankelæsningsshow en oplagt mulighed.

Siden 2015 har jeg optrådt og tryllet kopper og pengesedler væk og frem igen og regnet ud, hvad diverse festdeltagere har tænkt på. Lige fra navnet på deres kæledyr til deres feriedrømme eller et specifikt tal. Og i al beskedenhed: Det er et sikkert hit hver gang.

Så skal jeg trylle din planlægnings-stres op til brylluppet væk? Og i stedet fremtrylle et festlokale fyldt med bryllupsgæster, der griner, klapper og funderer over, hvad der lige skete? Ja, så lad os lave en aftale med det samme. Du kan udfylde formularen nederst på siden. Så bliver du kontaktet af min manager.

Når jeg har reserveret netop din aftale i min kalender, skal du ikke tænke mere på bryllupsunderholdning, før jeg kontakter dig i ugen op til brylluppet, hvor vi aftaler de sidste detaljer.

Det næste der sker, er at jeg sender dig en SMS eller ringer til dig, når jeg ankommer på den store dag. Hvis vi ikke aftaler andet, præsenterer du mig kort, hvorefter jeg går i gang med mit show. Og du kan slappe af og more dig over mit trylleri og tankelæsning sammen med de andre gæster.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Bryllup