Bag Om

Hvem er
Malthe Brag

Jeg er en ung mand årgang 2003, der har optrådt med mit magiske trylleshow siden 2015.

Siden jeg var 10 år, har jeg interesseret mig for at trylle, fordi jeg fandt det interessant, hvordan man kan styre og læse andres tanker.  Så hvor andre børn ønskede sig LEGO og PLAYMOBIL til deres fødselsdag, ønskede jeg mig udstyr til mine trylleshows. Hurtigt begyndte jeg at underholde til børnefødselsdage, og i en alder af 12 år holdt jeg mit første betalte show.

Efter et par år udvidede jeg også med konfirmationer, og nu underholder jeg til alle typer fester. Særligt fester for voksne.

Alle mine shows er gennemtestede, og når jeg tilføjer et nyt tryllenummer, afprøver jeg det altid ved prøveshows, før jeg tager det med ud til et betalt show. Det er din garanti for, at alt kører, som det skal, når du booker mig til din fest.

Jeg deltager desuden løbende på kurser og kongresser i ind- og udland, så jeg kontinuerligt følger med i, hvad der rører sig i branchen.

Mine kunder fremhæver mig for

  • min ungdommelige og uformelle fremtoning
  • at jeg er sjov og professionel på en gang
  • at mit show er gennemført til mindste detalje
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.