Tankelæsning

Med tankelæsning sikrer du festens sjove indslag

Tankelæsning er det oplagte, underholdende bidrag, når du både vil have gæsterne til at grine og undre sig.

Læs mere

Som tankelæser giver jeg gæsterne noget at tænke over, mens stemningen stiger i lokalet:

En eller flere gæster bliver hevet op på scenen, hvor jeg stiller dem nogle spørgsmål og regner svaret ud selv. Det kan være et navn på en person, de tænker på, et tal eller et sted, de gerne vil på ferie.

Og måske kan jeg forudse deres svar, fordi jeg kan læse andres tanker 100 %. Eller måske er det kvalificeret intuition eller et simpelt håndværk. Det vil jeg lade være usagt. Men faktum er, at tankelæsning er god underholdning.

Både de udvalgte gæster og resten af publikum bliver som regel overraskede over, hvor præcist jeg rammer. Og samtidig sørger jeg selvfølgelig for ikke at udlevere nogen unødigt. For underholdningen skal jo være sjov for alle.

Som regel kombinerer jeg mit tankelæsershow med klassiske tryllekunstnertricks, hvor jeg tryller mønter, sedler og kopper væk og frem igen. Især til familiefester hvor målgruppen er meget blandet, er det let at fastholde publikums interesse, når jeg blander de forskellige genrer.

Min interesse for trylleri og tankelæsning går helt tilbage, til jeg var 10 år. Her begyndte jeg at trylle, fordi jeg var optaget af, hvordan jeg kunne fastholde andres opmærksomhed med en verden, de ikke kunne gennemskue. Siden har jeg lært håndværket, og i dag holder jeg shows med tankelæsning og trylleri flere gange om ugen.

Aktuelt er jeg en af de yngste, professionelle tankelæsere og tryllekunstnere i Danmark. Og du får derfor en uformel psykologisk entertainer + 7 års erfaring i en og samme person.

Book tankelæsning med det samme

Vil du hyre mig til et tankelæsershow, kan du udfylde formularen nederst på siden og lave en aftale med min manager. Herefter kan du sætte et hak mere på to-do-listen over opgaver til festen.

FØR DAGEN:

En uge før festen kontakter jeg dig for at aftale de sidste detaljer. En uge før arrangementet tager jeg fat i dig for at aftale detaljerne ifm. showet. Her hører jeg lidt om hædersgæsten, og hvor mange deltagere der er med til festen. Herefter skal du ikke tænke mere på mig før den store dag, hvor jeg kontakter dig, når jeg er fremme.

PÅ DAGEN:

Eftersom jeg kommer med mit eget udstyr og er vant til at installere evt. mikrofon og højtaler selv, klarer jeg mig selv. Du skal bare introducere mig for publikum eller sørge for, at en anden gør det. Så sikrer jeg den gode underholdning, mens du funderer over, hvordan jeg kan læse jeres tanker – ligesom resten af publikum.

Efter endt tankelæsning - når publikum klapper i takt, og festen er på højdepunktet - kan du bare blive siddende og nyde, at du har hyret et sikkert hit. Jeg pakker selv sammen og forlader den gode stemning, mens den er bedst.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke tankelæsershowet i hele landet.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.