No items found.
Familiefest

Søges sjov underholdning til fest?

Skal din fest huskes for den gode underholdning?

Uanset om du samler venner og familie til fødselsdag, bryllup eller konfirmation, har du ofte mange punkter på din to-do-liste op til festen. Du kan hakke en af de store poster på listen af med det samme ved at booke underholdning til festen udefra.

Med professionel underholdning sikrer du, at netop det indslag, du står for, bliver det, de andre gæster snakker om. Ikke kun på den store dag, men også i årene fremover, når de taler om festen.

I perioden op til festen, slipper du derfor både for at planlægge underholdning selv og måske have sommerfugle i maven, indtil du har været på.

Ideerne til underholdningen til festen er tit mange, men det ændrer ikke på, at det kan være krævende at planlægge det sjoveste indslag til festen. For uanset om du forbereder en sang, en tale eller måske en sjov leg til festen, er der jo mange detaljer du skal have styr på.

Hvorfor ikke nyde festen i stedet for og hyre mig til dit underholdende indslag?

Mit navn er Malthe Brag. Siden 2015 har jeg leveret sjov underholdning til privatfester og firmafester på ugentlig basis. Derfor kan jeg levere den sikre underholdning til festen, så du kan slappe af og nyde festen.

Mit gennemtestede show bygger på en blanding af klassisk trylleri og tankelæsning, og jeg tilpasser showet den præcise type fest, du hyrer mig til. Blandt andet har jeg et særligt show tilpasset konfirmationer, hvor der jo ofte er mange børn og teenagere blandt publikum. Og før du kan nå at sige Hokus Pokus, kan jeg få selv storsnakkende onkel Arne til at tie stille og følge med i, hvordan jeg løser en professorterning på mindre end 10 sekunder.

Et andet elsket nummer fra mit show er, når jeg afslører, hvad de andre deltagere til festen tænker på. Uanset om det er navnet på deres kæledyr, et tal eller måske deres foretrukne feriemål.

Hvordan mon jeg gør? Ja, det kan deltagerne prøve at finde ud af, alt imens du bare kan læne dig tilbage i stolen og bekræfte dig selv i, at ja, det var da den rette beslutning at slippe for at planlægge festunderholdningen selv – og i stedet få mig til at underholde for dig.

Og når showet er færdigt, lister jeg selv af, mens du nyder festen.

Book underholdning til festen med det samme

Vil du sikre netop den fest, jeg lige har skitseret, kan vi lave en aftale med det samme. Udfyld formularen nederst på siden. Så bliver du kontaktet af min manager, og vi får aftalen i kalenderen. Herefter kan du igen fokusere 100 % på planlægning af resten af festen. I ugen op til tager jeg selv kontakt til dig, og vi kan aftale de praktiske detaljer ifm. min optræden.

Har I ikke en scene eller et podie i festlokalet, finder vi en plads på gulvet. Eftersom jeg tit går rundt blandt publikum, har jeg kun brug for 2 m2 til mig selv og mit udstyr.

Når jeg ankommer til festlokalerne på den store dag, sender jeg dig en SMS eller ringer til dig, så du ved, jeg er ankommet. Og på det aftalte tidspunkt, byder du eller en anden velkommen til mig, og jeg leverer mit show, mens du slapper af og hygger dig med gæsterne.

Et show varer 30 til 45 minutter. Vi aftaler den præcise varighed, når du booker.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Familiefest