No items found.
Firmafest

Søges sjov underholdning til firmafesten?

Underholdningen til firmafesten er ofte det, medarbejderne taler om i lang tid efter festen.

For uanset hvor veltilpas kødet var stegt, hvor festligt der var pyntet op, eller hvor god musikken var, adskiller den ene firmafest sig tit fra den anden på grund af festunderholdningen.

Sommerfest, jubilæum, julefrokost. Årsagerne til festen kan være mange, ligesom der er mange ideer til firmaunderholdning at vælge mellem. Nogle booker et band eller en stand up komiker. Andre sørger for, at hver afdeling står for hvert sit indslag. Men hvorfor ikke give medarbejderne helt fri til festen i stedet for?

Med et trylle- og tankelæsershow får I både noget at grine af og tænke over på samme tid? For hvordan kan en udefra regne ud, hvad I tænker på? Og hvordan kan tryllekunstneren vise en hel hundredkroneseddel igen, når I lige har set ham rive den i mange stykker?

Underholdning, der både giver smil på læben og stof til eftertanke, lever, længe efter tryllekunstneren har forladt lokalet, fordi medarbejderne bliver ved med at snakke om mønten, der forsvandt og dukkede op igen, eller hvordan en udefra kunne gætte navnet på receptionistens kat.

Når firmaunderholdningen skal ramme en fest for voksne, har vi netop muligheden for både at lave noget sjovt og vende de små grå på en gang.

Dette festlige indslag til firmafesten kan leveres af mig, Malthe Brag. En ung entertainer, der har underholdt med trylleri og tankelæsning siden 2015. I dag er jeg en af de mest erfarne, unge tryllekunstnere i Danmark. Så vil du have et frisk, ungdommeligt indslag og solid erfaring med underholdning til firmafesten, er jeg svær at komme udenom. Trylleri og tankelæsning blev netop min disciplin, fordi underholdning og tankevirksomhed er en oplagt kombination for os, der vil grine og udfordres mentalt samtidig.

På listen over virksomheder, jeg har underholdt til firmafester, er blandt andet: BaneDanmark, Niels Brock, Dansk Revision, Aluproff, Become Aps, AniCura Dyrehospital, Testrup Højskole, Comet Technologies Denmark og Odsherred Efterskole.

Underholdning til firmafesten arrangeres let

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen nederst på siden og lave en aftale med min manager. Så får vi aftalen i hus med det samme, og du sikrer, at jeg har reserveret tid i kalenderen på det foretrukne tidspunkt. Herefter skal du ikke tænke mere på mig og mit trylleshow, før jeg kontakter dig i ugen op til firmafesten, hvor vi aftaler de sidste praktiske detaljer.

Når jeg ankommer på dagen, sender jeg dig en SMS eller ringer, så du ved, jeg er landet. Og på det aftalte tidspunkt byder du eller en anden velkommen til mig, hvorefter jeg indtager scenen og publikums opmærksomhed.

Som regel underholder jeg i 35 minutter, når jeg underholder for firmaer. Men længden af mit show tilpasses selvfølgelig efter jeres program.

Efter endt optræden finder jeg selv ud, og du kan blive siddende og lappe dine kollegers ros om showet i dig. Mission completed!

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Firmafest