No items found.
Fødselsdag

Skal underholdningen til fødselsdagen være et sikkert hit?

Underholdning til fødselsdagen kan bestå af forskellige festlige indslag: Sjov sang eller sjov tale. En selskabsleg eller måske en konkurrence mellem bordene.

Du kan også gøre lidt ekstra ud af dit bidrag til festunderholdningen:

Hyrer du underholdning udefra, er du sikker på, at festdeltagerne bliver ordentligt underholdt, og samtidig slipper du selv for både at forberede underholdningen og have nerverne udenpå tøjet, til indslaget er vel overstået.

Og i stedet for at frygte om underholdningen til fødselsdagen kommer til at foregå som planlagt, kan du slappe af og glæde dig til fødselsdagsindslaget, lige fra du har lavet aftalen, til du klapper i takt med de andre gæster – efter underholdningen er afsluttet.

Sådan kan det i hvert fald blive, hvis du laver en aftale med mig.

Jeg hedder Malthe Brag og siden 2015 har jeg underholdt med trylleri og tankelæsning. Gennem årene har jeg løbende forfinet og optimeret mit show, så jeg er sikker på, at alle detaljer sidder lige i skabet. Det er din garanti for, at fødselsdagsunderholdningen er et sikkert hit, når du laver en aftale med mig.

Uanset om du søger 30-års fødselsdagssjov, eller fødselaren fylder 40, 50, 60 eller 70 år, kan du være sikker på, at netop trylleri og tankelæsning samler gæsterne. For selv om nogen af deltagerne har set flere af de klassiske numre før, er der altid nye numre, de kan bryde deres små grå med. Og selv de klassiske numre kan fortsat få hjernecellerne til at spænde ben for hinanden, fordi jeg ikke afslører, hvordan jeg samler den iturevne 100 krone seddel, uanset hvor mange gange jeg viser den samme tryllekunst.

Nyd fødselsdagen, når underholdningen er planlagt

Laver du en aftale med mig om underholdning til fødselsdagen, kontakter jeg dig i ugen op til festen for at planlægge de sidste detaljer. Og så ses vi på dagen, hvor du kort byder mig velkommen, før jeg gennemfører mit show.

Lyder det ikke noget nemmere end at tilpasse versefødderne eller øve talen, indtil den sidder lige i skabet?  

Sikkert.

Det er i hvert fald det indtryk, jeg selv får, når jeg kigger ud over såvel arrangør som øvrigt publikum, og når jeg ser på referencerne i min ordrebog.

Vil du også med på listen over tilfredse kunder, så udfyld formularen med det samme. Så bliver du kontaktet af min manager, der laver en aftale med dig.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Fødselsdag