No items found.
Julefrokost

Søges underholdning til julefrokosten?

Underholdning til julefrokosten er som regel det, der adskiller den ene julefrokost fra den anden. Den underholdning, der gør, at I husker, om der lige var tale om julefrokosten 2018 eller 2019 eller en helt tredje.

For særkendet ved de traditionelle julefrokoster er jo netop, at de ofte følger samme program og minder om hinanden med mange af de klassiske retter som sildebord og ris ala mande og måske en indledende tale fra chefen eller pakkeleg.

Velfungerende traditioner er der ingen grund til at ændre på. Men der er gode grunde til at sikre, at selv de faste traditioner bliver husket for noget særligt gennem sjov festunderholdning til julefrokosten.

Ideer til sjove festindslag er mange: Uprofessionelle tjenere, musik, sjove lege, stand up, trylleri og tankelæsning.

Sidstnævnte shows kan jeg levere.

Pænt goddag.

Jeg hedder Malthe Brag og har tryllet og læst publikums tanker en stor del af mit liv, lige siden jeg holdt det første betalte show tilbage i 2015. Herefter har jeg løbende vedligeholdt og forbedret mine tricks, så jeg nu i mange år har kunnet tilbyde et gennemtestet show, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Blandingen af trylleri og tankelæsning gør, at gæsterne bliver underholdt og får lidt til de små grå samtidig. For selv om det er sjovt at se kolleger på de skrå brædder, giver det også stof til eftertanke, hvordan jeg kan regne ud, om de tænker på mælk eller cola, eller hvilken hånd de gemmer mine 100 kroner i. Og nogle gange betyder det officielle tryllenummer, at flere af deltagerne også får mod til at vise et enkelt tryllenummer for kollegerne ved bordet bagefter.

Hvis du hyrer mig til at stå for det underholdende indslag til jeres julefrokost, kan du allerede nu begynde at glæde dig til festlig underholdning, uden at du selv behøver gøre noget på dagen, for alt planlægges på forhånd. I stedet kan du nyde julefrokosten sammen med kollegerne.

Som regel varer trylleunderholdning til julefrokosten 35 minutter.

Fast procedure for underholdning til julefrokosten

FØR DAGEN:

Du laver en aftale med min manager så hurtigt som muligt, så vi sikrer, at jeg er ledig på dagen. Du og jeg taler sammen i ugen op til jeres julefrokost, hvor vi afstemmer de sidste detaljer. Herunder om jeg skal tage højde for særlige hensyn.

Holder I julefrokosten et sted, hvor der ikke er en scene eller et oplagt podie, optræder jeg på gulvet. Heldigvis har jeg kun brug for 2 m2, så det plejer at være let at finde en plads til mig.

PÅ DAGEN:

Senest 10 minutter før det aftalte tidspunkt ringer jeg til dig eller sender en SMS, så du ved, jeg er ankommet. Og efter du har præsenteret mig for gæsterne, underholder jeg med trylletricks og tankelæsning, ligesom vi har aftalt. Herefter finder jeg selv ud. Du kan bare blive siddende.

Har I brug for, at jeg tager min egen mikrofon + anlæg med, gør jeg det. Og hvis I allerede har en mikrofon i festlokalet, kan jeg også sagtens bruge den.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Julefrokost