No items found.
Andre Fester

Når du har brug for underholdning til festen

Anledningen til en god fest kan være mange:

  • Gensynsfest med skolekammeraterne
  • Sølvbryllup
  • Guldbryllup
  • Jubilæum
  • Fredagsbar

Eller måske er du formand for en forening, der har noget at fejre ved det kommende årsmøde.

Uanset hvad anledningen er til at mødes, kan du sikre den gode stemning ved, at gæsterne bliver underholdt sammen. Og samtidig kan du selv hakke en af de større opgaver af på din egen to-do-liste op til arrangementet ved at hyre underholdning udefra.

Lad mig holde mit populære tryllekunstner- og tankelæsershow. Et show jeg har holdt på ugentlig basis siden 2015, og som løbende er blevet justeret, så alle detaljer passer, samtidig med at gamle tricks har måtte vige pladsen for nye. Med andre ord: Et show med tankelæsning, der med garanti vil blive en succes.

Hokus pokus. Underholdning i fokus

Booker du mit show, tager jeg fat i dig i ugen op til dinfest eller dit arrangement, så vi kan afstemme de sidste detaljer sammen.Herunder hvis jeg skal have lidt info om hædersgæsten, og hvor mange deltagerejeg skal underholde, når jeg tryller mønter væk fra lommen og ud fra øret.

Og når det er på plads, er det bare at glæde dig til showet– eller fortsætte med de øvrige planlægningsopgaver frem til den store dag.

Når jeg ankommer på jeres adresse, ringer jeg til dig ellersender en SMS, så du ved, at jeg er kommet, og at alt kører helt planmæssigt.

Og når showet er velafviklet, og publikum klapper i takt, jaså bliver du bare siddende og nyder festen, mens jeg samler mit udstyr og listeraf igen – lige så diskret, som jeg ankom.

Send Forespørgsel
SEND EN FORESPØRGSEL

Få en pris på tryllekunstneren

Du kan booke et trylleshow alle steder i Danmark. Særligt tryller jeg ofte i områderne omkring København og Århus. Tryllekunstnerne kan også foregå på engelsk.

Udfyld formularen her, så kontakter min manager dig med en pris:

Tak for din forespørgsel! Min manager eller jeg vender tilbage inden for to arbejdsdage. Skulle du få nogle spørgsmål, så kontakt endelig min manager på tlf: 26 25 66 67
Noget gik galt, prøv igen.
Andre fester